Zestaw głosnomówiący Nokia lub inne - połaczenie z radiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bubu112
    Classic
    • 2010
    • 18

Gratulacje ! Głosowałem na Twój znak
  • Slawek_2005-S1
    Drive
    • 2009
    • 73

Witam chcę zakupić zestaw głośnomówiący do O2 - czy może ktoś coś polecić oraz wypowiedzieć się na temat np noki ck-7w, ck-15 w, CK-600 (zestawy dostępne na allegro) - może ktoś montował u siebie i może coś polecić. (niekoniecznie te co napisałem). I drugi problem zapytanie jest takie mam w moim mincie radio Blues czy będzie kompatybilne z takim zestawem.
    pozdrawiam

Komentarz

• mg1976
      Drive
      • 2007
      • 74

Ja jeżdżę z Parrotem CK-3100 i z czystym sumieniem mogę ten zestaw polecić. Obsługa prosta, jakość dźwięku idealna. Czasem zdarza się zerwane połączenie BT, ale dzieje się to naprawdę bardzo rzadko i nie mam żadnej pewności, że to wina zestawu, a nie telefonu (Nokia E75).
      Załączone pliki

Komentarz

• pitbull
        Drive
        • 2010
        • 60

Re: Zestaw głosnomówiący Nokia lub inne - połaczenie z radi

Zamieszczone przez Slawek_2005-S1
        Witam chcę zakupić zestaw głośnomówiący do O2 - czy może ktoś coś polecić oraz wypowiedzieć się na temat np noki ck-7w, ck-15 w, CK-600 (zestawy dostępne na allegro) - może ktoś montował u siebie i może coś polecić. (niekoniecznie te co napisałem). I drugi problem zapytanie jest takie mam w moim mincie radio Blues czy będzie kompatybilne z takim zestawem.
        pozdrawiam
        Mam w aucie ck-100, działa ok, bez zastrzeżeń działa ze Swingiem, jeszcze nie próbowałem rozkminić funkcji głosowych... obecnie mam ustawione komunikaty w jez. polskim, troche mnie to wkurza bo przy kazdym polaczeniu/rozłączeniu telefonu slysze glos oznajmiajacy podłączenie rozłączenie, domyślam sie ze można to wyłączyć...

wczesniej jezdzilem pare razy z ck-7w i tez było ok.

Komentarz

• bzik13
          Rider
          • 2009
          • 514

Zainstalowałem wiosną zestaw Siemens HKW-600. Działa wraz z radiem Swing. Sparowany z telefonem HTC. Działa bezproblemowo, wybieranie głosowe kontaktów, bądź wcześniej zdefiniowanych aplikacji, np. AutoMapy. Dodatkowym atutem jest wyświetlanie nr telefonu na wbudowanym wyświetlaczu. Cena na poziomie 200 zł, bardzo atrakcyjna.
          Mój liftback scout

Komentarz

• Jark7
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2008
            • 777

CK-7W pracuje już 4 lata z 3 telefonem i wszystko gra i pasi
            Pozdro
            Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
            Jark7
            było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• bliber
              Drive
              • 2010
              • 76

mam CK-7W i jest ok. Coś musiałem popaprać jak podłączałem, bo mi radia nie wycisza i rozmówca studnię słyszy jak coś mówi - na razie nie miałem czasu, żeby pogrzebać przy tym, w sumie mi to nie przeszkadza za bardzo
              Jestem oazą spokoju... pierd... ku..., zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora.

Komentarz

Pracuję...